Get the toolbox

ABOUT

Get the toolbox on DIY-teeman ympärille rakentuva lifestyleblogi, joka koostuu muun muassa muodista, sisustuksesta ja kauneudesta. Keskeisiä teemoja ovat ekologisuus, budjettiystävällisyys ja näiden yhteensovittaminen. Blogissa muokataan vanhasta uutta, kierrellään kirppareita, metsästetään trendejä ja pohditaan, millaiset ovat täydelliset kulmakarvat.

Bloggaajat Anniina ja Milja yhdistivät voimansa maaliskuussa 2017, kun molemmat olivat bloganneet tahoillaan jo useamman vuoden. He tutustuivat opiskellessaan Jyväskylän yliopistossa ja työskentelevät kulttuurin ja viestinnän alalla.

Meihin saat yhteyden sähköpostilla osoitteesta getthetoolboxblog[at]gmail.com.

 

Anniina

Get the toolbox

 

Anniina on vapaa kirjoittaja, joka opiskelee journalistiikkaa ja kirjallisuutta. Vapaa-ajallaan hän rentoutuu askartelemalla, lukemalla ja leipomalla kakkuja. Anniinan aiempi blogi oli nimeltään Kaikki on hetken tässä.

Instagram: @anniinanir & @anniinasbooks
Pinterest: @anniinanir

Milja

Milja on kulttuurin ja viestinnän säheltäjä, joka tekee toista maisterintutkintoaan viestinnässä. Graafinen suunnittelu, kirpputoreilla pyöriminen ja kanivideoiden snäppäily kuuluvat keskeisesti Miljan arkeen. Aiemmin hän kirjoitti blogia Milja & Muoviruusut.

Instagram: @milsuu
Pinterest: @milsu

 

Kuvat: Milka Räisänen