Blog

Kauniit kuvat erottuvat

Bloggaaminen ei ole vain kirjoittamista. Toisinaan saatetaan unohtaa, että yleensä hyvä blogi on hyvän tekstin ja hyvien kuvien saumaton yhdistelmä, ja juuri se tekee siitä niin kovin haastavan lajin. Vaikka osa bloggaajista onkin jo alkanut vedota rennomman bloggaamisen puolesta, niin totuus on kuitenkin se, että jopa harrastajabloggaajat käyvät kovaa kilpailua lukijoista, eikä suttuisiin kuviin ole enää nykyajan bloggaajilla varaa. Varmista siis, että sekä blogisi kuvat että teksti ovat kunnossa ja että ne luovat harmonisen kokonaisuuden, jota on mukava katsella ja lukea.

Kuvat kertovat tuhansia tarinoita

Aivan turhaan ei kuvien sanota kertovan enemmän kuin sanojen. Juuri tästä syystä blogikuvien merkitys on niin kovin suuri. Valitse kuvia, joissa on jo itsessään jokin tarina ja jotka tukevat blogin kirjoitettua tarinaa. Opettele muokkaamaan kuvia ja käy tarvittaessa vaikkapa valokuvauskurssi kehittyäksesi entistä paremmaksi kuvaajaksi.

Suosi laadukkaita kuvia

Panosta blogisi kuviin ja tee niistä keino erottua muista. Suosi laadukkaita, hyvin sommiteltuja kuvia, jotka eivät jätä katsojaa kylmäksi. Suttuiset kuvat luovat koko blogista laaduttoman kuvan, joten älä päästä niitä sensuurisi läpi.

Kokeile kuvien ottamista erilaisista kulmista. Leikittele väreillä ja varjoilla ja luo onnistuneita kokonaisuuksia. Älä kuitenkaan sorru myöskään ylikriittisyyteen, joka saattaisi vaikuttaa postaustahtisi hidastumiseen.

appdev