Blog

Upeat eteisen matot bloggaajan kotiin

Blogeissa näkee usein upeita postauksia toinen toistaan kauneimmista olohuoneen tai ruokailutilan matoista, mutta eteisen matot jäävät jostakin syystä hieman vähemmälle. Eteisen matot ovat kuitenkin tärkeä sisustuselementti, sillä juuri eteinen luo kodistasi ensivaikutelman! Lisäksi eteisen matot voivat auttaa kiireistä bloggaajaa jättämään kurat ja muun lian eteiseen, jolloin muu koti pysyy entistä paremmin edustuskunnossa näyttäviä blogikuvia varten. Tämä on erityisen toivottu ja arvostettu ominaisuus sellaisissa kodeissa, joissa asustaa bloggaajan lisäksi lapsia tai karvaisia lemmikkieläimiä.

Tyylikäs eteisen matto netistä

Helppohoitoiset, tyylikkäät eteisen matot voit tilata netistä! Tämä säästää bloggaajan kallisarvoista aikaa, jota menee yllättävän paljon blogipostausten kirjoittamiseen ja editointiin sekä kuvien muokkaukseen. Trendcarpetilta löydät onneksi monen mallisia ja muotoisia eteisen mattoja. Voit suosia eteisessäsi tyylikkään eleetöntä ja helppohoitoista perinteistä eteisen mattoa tai antaa tyylisi näkyä jo eteisessä ja valita vaikkapa pienen ja trendikkään itämaisen maton, joka kuiskailee upeita tarinoita kaukaisista maista jo heti astuessasi kotiin. Itämainen matto toimii eteisessäkin etenkin sellaisissa kodeissa, joissa ei ole pieniä lapsia tai lemmikkieläimiä.

Eteisen matto kannattaakin aina valita juuri oman kodin tarpeita silmällä pitäen! Joissakin kodeissa eteisen maton tärkein tehtävä voi olla lian pysäyttäminen eteistiloihin. Tällaisia mattoja toivotaan usein etenkin lemmikki- ja pikkulapsiperheisiin. Sen sijaan esimerkiksi aikuisen sinkun kodissa eteisessä voivat toimia myös näyttävät ja kalliit matot, jotka henkivät koko kodin tyyliä.

Ratkaise lukijoidesi eteisongelmat

Blogipostauksissa kannattaa usein suosia tekstejä, joissa pyritään ratkaisemaan lukijoiden konkreettisia ongelmia – ja eteinen on monen sisustajan ongelmakohta, oikea akilleen kantapää! Jos osaat antaa lukijoillesi konkreettisia vinkkejä toimivan eteisen suunnitteluun, tulee postauksestasi todennäköisesti suosittu. Voit halutessasi kirjoittaa jopa useamman postauksen, tai kokonaisen postaussarjan, toimivan eteisen sisustamisesta. Eteisen matot voivat olla yhden postauksen pääteema. Jotta mattoja koskeva postauksesi olisi mahdollisimman informatiivinen ja toisi lukijoillesi mahdollisimman paljon lisäarvoa, kerro myös eteiseen valitsemiesi mattojen huollosta ja siitä, kuinka matot on helppo hankkia netistä edullisesti, näppärästi ja nopeasti. Tulet ratkaisseeksi näin monta lukijoidesi eteisen sisustamiseen liittyvää ongelmaa yhdellä postauksella!

Pysy uskollisena omalle tyylillesi

Bloggaajan on tärkeää pysyä kaikissa postauksissaan uskollisena omalle tyylilleen. Tämä koskee jopa eteisen sisustamista! Jos olet yksin elävä sinkku, ei ole luultavasti kovin luontevaa, että alkaisit sisustaa kotisi eteistä esimerkiksi kaupallisen yhteistyön vuoksi lapsiperheelle sopivaksi, tai jos sinulla on useita karvaisia lemmikkieläimiä, mutta valitsisit tästä huolimatta eteiseesi näyttävän ja erityisen kalliin maton. Tällaiset epäaidoilta tuntuvat tekstit eivät yleensä osu ja uppoa blogisi kohderyhmään ja saavat lukijat jopa helposti ärsyyntymään. Jos vielä kirjoitat tällaisia postauksia kaupallisessa yhteistyössä vaikkapa mattoja myyvän verkkokaupan kanssa, on lukijoiden ärsytyskynnys entistäkin matalampi. Muista siis aina pysyä uskollisena omalle tyylillesi, myös kaupallisissa yhteistöissä, äläkä suosittele blogissasi lukijoillesi mitään sellaista, mitä et voisi iloisin mielin valita omaan kotiisi!

appdev