Blog

Miten vakuutan lukijat asiantuntijuudestani?

Jotta lukijasi luottaisivat siihen mitä sanot, tulisi sinun pystyä vakuuttaamaan heidät siitä, että olet asiantuntija blogisi aihepiirin suhteen. Tämä koskee kaikenlaisia blogeja, jopa muotiblogeja. Hyvä uutinen on se, että asiantuntijuutta voidaan oppia ja sitä voidaan opettaa!

Pidä minkä lupaat

Lupausten pitäminen on tärkeää luottamuksen saavuttamisessa. Elleivät lukijasi luota sinuun, eivät he voi mitenkään pitää sinua asiantuntijana. Älä siis viljele blogissasi lupauksia, joita et voi pitää, vaan pidä aina se, minkä lupaat. Ellet jostakin syystä kuitenkaan pysty poikkeuksellisesti pitämään lupaamaasi, pahoittele asiaa ja huolehdi siitä, että sinulla on pitävä meriselitys valmiina.

Älä viljele liikaa mainospostauksia

Jos blogilla haluaa ansaita, on blogissa yleensä oltava jonkin verran mainontaa. Mainospostauksia ei kuitenkaan kannata viljellä liikaa, sillä ne luovat blogista helposti epäaidon, epäluotettavan ja luotaantyöntävän kuvan.

Ole rehellinen

Ole aina postauksissasi rehellinen! Tämä koskee erityisesti edellä mainittuja mainospostauksia. Älä sorru kehumaan tuotteita ainoastaan siksi, että kyseessä on mainospostaus. Epäaitous loistaa postauksen läpi ja saa myös sinut tuntumaan epäaidolta ja epärehelliseltä. Seiso siis sanojesi takana!

Perehdy aiheeseesi

Syvällinen perehtyminen aiheeseen, josta kirjoitat, auttaa sinua kohoamaan lukijoiden silmissä alasi asiantuntijaksi. Pidä siis kiinnostustasi yllä ja yritä opiskella koko ajan lisää. Päivitä tietouttasi ja osaamistasi jatkuvasti!

appdev