Blog

Voisiko tapettiliikekin blogata

Blogit on olleet jo pitkään kasvava trendi ja yhä useampi haaveilee bloggaamisella saavansa vähän tai vähän enemmänkin lisätuloja. Ja miksipä ei, kun ihmiset kaipaavat nimenomaan elävästä elämästä kertovia artikkeleita ja postauksia. Onhan se mukavaa lueskella blogeja kahvitauolla tai muuten vain rentoutuessaan, kun nykyään yhä harvempi tilaa tai ostaa aikakausilehtiä. Blogeista saa nopeasti ideoita ja sisustusvinkkejä ja erilaisia lifestyle blogeja löytyy tuhansittain. Ja varmasti kaikilla maailman kielillä. Suomalaisiakin blogeja on runsaasti ihan kaikista mahdollisista aiheista, joita vain voi kuvitella.

Yksi mitä olen jäänyt kaipaamaan erityisesti, on erilaisten remontti- ja sisustusliikkeiden sivujen yhteyteen blogeja. Monilla kyllä on jo nettikauppa ja ostaminen tehty helpoksi, mutta harvassa on ne liikkeet joiden sivuilta löytyisi liikkeen valikoimaa esiteltynä valmiissa kohteessa. Henkilökohtaisesti se helpottaisi ainakin minun ostopäätöstä. Lopputulos toki riippuu vielä remontin tekijästä ja jos itse ei ole kovin kokenut tekemään remontteja, niin jälki voi olla sen mukaista. Jokainen on kuitenkin tehnyt joskus sen ensimmäisen pienen tai suuremman remontin. Ja oppinut välillä varmasti kantapään kauttakin. Tähän juuri kuitenkin blogeista voisi olla paljonkin apua.

Lifestyle blojehan on pilvin pimein ja blogeista kyllä saa ideoita, mutta harvemmin niissäkään näkyy työvaiheita. Juuri liikkeiden sivuille kaipaisin sellaisia remontointi-ideoita, joissa olisi tyylillä ”tapetointi for Dummies” ohjeet ja valmiit paketit tarvikkeineen. Sellainen madaltaisi ainakin minun kynnystä lähteä tapetoimaan vaikka makuuhuonetta. Olisi varmempi tunne lähteä blogin ohjeiden turvin kokeilemaan vaikka silloinkin lopputulos riippuu ohjeiden noudattamisesta.

Onhan noita remonttiblogejakin varmaan jonkun verran, joista voi saada erilaisia vinkkejä, mutta en ole niihin viime aikoina pahemmin törmännyt. Ja näin kärsimättömälle ihmiselle hidas postausväli remontin keskeltä, jossa on monta muutakin rautaa tulessa, on katastrofi. Haluaisin nähdä alkutilanteen ja lukea koko projektin etenemisen kerralla alusta loppuun asti. Olen varmaan vaativa lukija.

Tapettivalikoimaa selatessa, olen henkilökohtaisesti ihastunut Kotitapetti runsaaseen valikoimaan. Ja jos se ei vielä riitä ja valinnan vaikeus iske, niin sitten heidän kautta voi tilata tapetin vaikka omasta valokuvasta. Viimeistään omia kuviaan selatessa varmasti oma mieleinen tapetti löytyy. Sellainen minua etenkin kiinnostaisi, mutta kun tapetointitaitoni ovat kyseenalaiset ja innostus kokeiluun päihittää taidon, niin kaipaisin juuri blogityppisiä ohjeita. Ja etenkin niitä varoittavia esimerkkejä.

appdev